skip to Main Content

Als fysiotherapeut, master manueeltherapeut en als recent afgestudeerd Master of Science in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel, handel ik volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Verder ben ik fysiotherapeut van de dames en herenselectie van SKF Tafeltennisvereniging.
Ik heb sterke affiniteit met het gedegen oplossen van uw probleem met het houdings- en bewegingsapparaat op basis van een gedegen diagnose en voor jong en oud. Hierbij maak ik ook gebruik van een echograaf voor een betere diagnose en om na te kunnen gaan of het herstel volgens plan verloopt.

Ik zie het als mijn missie om effectieve en continue zorg te bieden door voortdurende her- en bijscholing, nieuwe zorginnovaties te initiëren en samen te werken in een ambitieus en kundig team als het onze.

Zonder een gedegen thuisfront en in beweging blijven is het een en ander niet mogelijk. Zo ben ik getrouwd, vader van drie kinderen en woon in Rhenen. Verder doe ik aan duursport en fitness. Mijn vrouw en ik houden van wandelen, fietsen en van actieve vakanties.